Restaurant Vers Namur staat voor een eerlijke en pure keuken met veel aandacht voor seizoensgebonden ingrediënten.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Vers Namur staat voor een eerlijke en pure keuken met veel aandacht voor seizoensgebonden ingrediënten. © Vertommen

RESTOTIP. Vers Namur: stijlvol en puur maar ook verrassend trendy

Oud-HeverleeWie op zoek is naar een restaurant waar de pure Belgische seizoenskeuken nog echt telt, is bij restaurant Vers Namur aan het goede adres. Op enkele kilometers van Leuven – overigens goed bereikbaar met voldoende parking – krijg je lekkere gastronomische gerechten geserveerd op je bord, nota bene in een warm interieur. Meer restotips lees je hier.

1 reactie

 • Katty Mommaerts

  4 maanden geleden
  En de desserts zijn kunstwerken op zich en zijn ook overheerlijk!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Leuvense Dorien Draps (27) start eerste online trektochtschool van het land: “De pandemie heeft ons de voorbije jaren op wandel gestuurd. Letterlijk dan”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvense Dorien Draps (27) start eerste online trektocht­school van het land: “De pandemie heeft ons de voorbije jaren op wandel gestuurd. Letterlijk dan”

  Online leren hoe je moet hiken? Het kan en wel dankzij de 27-jarige Dorien Draps uit Leuven. Zopas lanceerde ze de eerste online trektochtschool van België. “De liefde voor wandelen is bij velen blijven plakken tijdens corona en in de Op Wandel Academy staan ervaren hikers klaar om hun ervaringen te delen via videocursussen”, vertelt Dorien.
 1. Van ‘back to basics’ tot ‘zonder zakske’: In deze 7 winkels kan je gaan shoppen tijdens Mei Plasticvrij in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van ‘back to basics’ tot ‘zonder zakske’: In deze 7 winkels kan je gaan shoppen tijdens Mei Plastic­vrij in Leuven en het Hageland

  Mei Plasticvrij, dat is een hele maand proberen om geen of zo weinig mogelijk plastic afval te verzamelen. In heel wat winkels kan je niet anders dan verpakkingen mee naar huis zeulen. Daarom ging onze redactie op zoek naar zeven zaken in Leuven en het Hageland waar ze zich bewust zijn van de problematiek. In deze winkels doen ze het zonder verpakkingen of kijken ze niet vreemd op als jij je eigen doosjes meebrengt.