Piano A is nieuw in de Ravenstraat in Leuven en het is zeker een aanwinst voor de stad gezien de originele ingrediënten die Mattia Diocleziano (31), Andrea Diocleziano (24) en Alessandro Tagliente (30) gebruiken voor hun gerechten.
Volledig scherm
PREMIUM
Piano A is nieuw in de Ravenstraat in Leuven en het is zeker een aanwinst voor de stad gezien de originele ingrediënten die Mattia Diocleziano (31), Andrea Diocleziano (24) en Alessandro Tagliente (30) gebruiken voor hun gerechten. © Vertommen

RESTOTIP Piano A: ‘apulian pizza’ met authentieke ingrediënten

LeuvenJe zou bij wijze van spreken elke plavei van alle wegen die naar Rome leiden kunnen benoemen met de naam van een Italiaans restaurant uit ons land maar af en toe kom je nog een echt authentiek pareltje tegen. Dat was zopas het geval toen we Piano A ontdekten in de Ravenstraat in Leuven. “We werken zoveel mogelijk met ingrediënten uit de regio Puglia. Zelfs het water komt uit onze geboortestreek”, aldus de jonge uitbaters.

0 reacties

  1. Schrijversduo Nathan Juda verrast met nieuw boek ‘Testament van Taal’: “Een kind verloren maar de liefde gevonden”
    PREMIUM
    Leuven

    Schrijvers­duo Nathan Juda verrast met nieuw boek ‘Testament van Taal’: “Een kind verloren maar de liefde gevonden”

    Toen Omer Van Cauwenbergh (67) in 2018 zijn zoon verloor, zat hij in zak en as. De Leuvenaar schreef het verdriet van zich af in ‘Het Boek van Vincent–Icoon van moed en hoop’ nadat kanker het meest waardevolle uit zijn leven had gehaald. Enkele jaren later is Omer terug met nieuw materiaal: 110 columns over zijn eigen turbulente leven. Opmerkelijk is dat Omer de kracht van de liefde herontdekt heeft en daar heeft illustrator Nathalie een groot aandeel in.