Nobu Sushi
Volledig scherm
PREMIUM
Nobu Sushi © EWL

RESTOTIP. Nobu Sushi: “Wie zegt dat sushi gelijkstaat aan vis?”

LeuvenEen beroep doen op de fietskoerier staat voor velen gelijk aan sushi. Maar in een wereld waarin de hongerige klant murw wordt geslagen met rauwe zalm in plastieken bakjes en kartonnen stokjes, bewijst Nawraj Thapa (38) dat sushi niet gelijk hoeft te staan aan fastfood. Nobu Sushi biedt naast traditionele bereidingen met kraakverse vis ook een waslijst aan vegetarische en veganistische lekkernijen.

 1. Korpschef reageert op grensoverschrijdend gedrag bij lokale politie: “Mijn overstap naar het Comité P heeft hier niets mee te maken”
  PREMIUM

  Korpschef reageert op grensover­schrij­dend gedrag bij lokale politie: “Mijn overstap naar het Comité P heeft hier niets mee te maken”

  Verbaal geweld, pesterijen en discriminatie. Een op de vijf personeelsleden van de politiezone BHK (Boortmeerbeek/Haacht/Keerbergen) zou het afgelopen half jaar te maken gekregen hebben met grensoverschrijdend gedrag. Vooral drie leidinggevenden bevinden zich in het oog van de storm. “Er is werk aan de winkel, maar er moeten geen mensen ontslagen worden”, stelt korpschef Wim D’haese. Wat is er aan de hand en waarom vindt D’haese het vreemd dat het rapport net nu gelekt is?
  Haacht
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. Seksuele fantasie wordt man bijna fataal: jaloerse ex bindt hem vast en slaat hem het hoofd in met klinker. “Dacht dat het nog kon goed komen”
  PREMIUM

  Seksuele fantasie wordt man bijna fataal: jaloerse ex bindt hem vast en slaat hem het hoofd in met klinker. “Dacht dat het nog kon goed komen”

  Hoewel de relatie was beëindigd, lokte S.S. haar ex naar een godverlaten park in Leuven onder het mom van een laatste date. Ze wilde hem zijn seksuele fantasie nog eens laten beleven: de liefde bedrijven, terwijl hij geblinddoekt en vastgebonden was. In plaats daarvan kreeg hij een kasseisteen van 3,4 kilo op zijn hoofd. De vrouw riskeert nu zes jaar cel. De rechtbank kreeg het hele relaas van die bewuste avond.
  Leuven
 2. Leuvense politie ziet inbraakcijfers weer stijgen na corona, ook cybercriminaliteit blijft in opmars: “Er komt een gespecialiseerd team met inspecteurs”

  Leuvense politie ziet inbraakcij­fers weer stijgen na corona, ook cybercrimi­na­li­teit blijft in opmars: “Er komt een gespeciali­seerd team met inspec­teurs”

  De politie van Leuven heeft de overlast- en criminaliteitscijfers van 2022 bekendgemaakt. De inbraakcijfers komen opnieuw op het niveau van voor corona, cybercriminaliteit blijft in opmars en het aantal fietsendiefstallen stijgt weer. De politie geeft ook wat straffe cijfers in verband met drugs mee. “In totaal werden meer dan 6.000 cannabisplanten uit de woningen gehaald en vernietigd, evenals 25 kilogram cannabis die klaar lag voor verkoop”, vertelt politiewoordvoerder Marc Vranckx.
  Leuven