Het team van Ristorante Guzzi bezorgt de klanten een authentieke ervaring, al kan het wel een beetje rumoerig worden in de binnenruimte maar ook dat heeft een zekere Italiaanse charme.
Volledig scherm
PREMIUM
Het team van Ristorante Guzzi bezorgt de klanten een authentieke ervaring, al kan het wel een beetje rumoerig worden in de binnenruimte maar ook dat heeft een zekere Italiaanse charme. © Vertommen

RESTOTIP Guzzi: pizza 3.0 van de bekende Leuvense chef Felice Miluzzi

LeuvenWie op zoek is naar de authentieke Italiaanse keuken en meer bepaald naar een pizza met de ‘touch’ van een topchef moet zeker eens gaan eten in Ristorante Guzzi. De bekende Leuvense kok Felice Miluzzi (Rossi) verheft in zijn nieuwe zaak pizza tot een ware kunst, al hangt daar wel een prijskaartje aan vast.

0 reacties

  1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
    Jobat.be

    Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

    Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.