Dal Pesce Innamorato is niet meteen het meest gezelligste Italiaanse restaurant van Leuven maar het eten is wel erg authentiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Dal Pesce Innamorato is niet meteen het meest gezelligste Italiaanse restaurant van Leuven maar het eten is wel erg authentiek. © Vertommen

RESTOTIP Dal Pesce Innamorato: hier kan je verliefd worden op de zee

LeuvenVrij vertaald vanuit het wondermooie Italiaans wordt het iets in de trend van ‘In de verliefde vis’ en daar is geen woord van gelogen. Bij chef Domenico Maselli kan je genieten van vis en zeevruchten maar ook van een eenvoudige pizza want ‘Nico’ werd in 2016 uitgeroepen tot ‘pizzaiolo’ van het jaar. Kort samengevat: eenvoud siert, én is vooral lekker.

0 reacties

 1. Een nieuw ritueel in Leuven: “Infinite Dances brengt verbinding en troost”
  Leuven

  Een nieuw ritueel in Leuven: “Infinite Dances brengt verbinding en troost”

  Vanaf nu kunnen Leuvenaars elke laatste maandag van de maand getuige zijn van Infinite Dances, een rituele dans gechoreografeerd door Michiel Vandevelde in samenwerking met 30CC. “Het project is een eenvoudig maar ontroerend eerbetoon aan onze dierbaren die er niet meer zijn. Leuvense amateurdansers van alle leeftijden voeren de dans uit op verschillende plaatsten in de stad”, vertelt schepen Denise Vandevoort (Vooruit).
 2. N-VA zet schrapping Leuven Bad op agenda van gemeenteraad: “Uitgespaarde miljoenen zouden geïnvesteerd kunnen worden in ecologische zwemvijver op andere locatie”
  PREMIUM
  Leuven

  N-VA zet schrapping Leuven Bad op agenda van gemeente­raad: “Uitge­spaar­de miljoenen zouden geïnves­teerd kunnen worden in ecologi­sche zwemvijver op andere locatie”

  Oppositiepartij N-VA blijft strijden tegen het veelbesproken project Leuven Bad. Volgens fractievoorzitter Zeger Debyser en gemeenteraadslid Pieterjan Vangerven is nu ook adviesraad GeCoRo van mening dat het openluchtzwembad aan de Vaartkom geen goed idee is en is het tijd om de hele zaak te begraven. “Meer dan tijd dat het stadsbestuur afstapt van therapeutische hardnekkigheid om de stem van Leuvenaars en buurtbewoners te negeren”, klinkt het. Blijft de vraag: heeft de meerderheid er oren naar of gaan ze door met de plannen?