Bij 'Chez Yf' is een vleesgerecht een ware beleving die je niet snel zal vergeten.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij 'Chez Yf' is een vleesgerecht een ware beleving die je niet snel zal vergeten. © Vertommen

RESTOTIP Bistro Tribunal ‘Chez Yf’: topzaak en dat ontdekte ook wereldkampioen Julian Alaphilippe

LeuvenWie op zoek is naar een restaurant waar je fantastische vleesgerechten kan eten, is bij Bistro Tribunal ‘Chez Yf’ in Leuven aan het juiste adres. Van Belgisch Wit-Blauw tot Rubia en Freygaard…de koeltoog van uitbater Yf Geyens is werkelijk een paradijs voor vleesliefhebbers. “Maar we hebben ook vis, zeevruchten en kreeft op het menu staan”, klinkt het.

0 reacties

  1. Abel Demeestere (22) uit Heverlee mag zich voortaan 'Eerste Kok van België 2022' noemen: “Mijn eerste deelname en meteen prijs. Ja, ik ben wel verrast”
    PREMIUM
    Leuven

    Abel Demeestere (22) uit Heverlee mag zich voortaan 'Eerste Kok van België 2022' noemen: “Mijn eerste deelname en meteen prijs. Ja, ik ben wel verrast”

    Leuvenaar Abel Demeestere van restaurant Hof van Cleve in Kruisem heeft zopas de titel van ‘Eerste Kok van België 2022’ gewonnen. Hij haalde het in Brugge van de vier andere finalisten tijdens de 69ste editie van de wedstrijd die wordt georganiseerd door Club Prosper Montagné. En het is dubbel feest want de prijs voor ‘beste keukencommis’ gaat naar Laurence De Smet, die Abel bijstond in de finale. HLN Leuven strikte Abel voor een eerste reactie op zijn buitengewone prestatie.