De Dag van de Buren in de Astridlaan.
Volledig scherm
De Dag van de Buren in de Astridlaan. © SilverSixpenceStudio

Recordaantal burenfeestjes op Leuvense Dag van de Buren

LeuvenVanavond vieren liefst 232 Leuvense straten feest voor de Dag van de buren. Zo sneuvelt na twee jaar corona dit jaar vlot het record van 2019.

0 reacties

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Uniek in Vlaanderen: Leuven maakt in één beweging meer dan 100 speelterreinen rookvrij, “want zien roken, doet helaas roken”
  PREMIUM
  Leuven

  Uniek in Vlaanderen: Leuven maakt in één beweging meer dan 100 speelter­rei­nen rookvrij, “want zien roken, doet helaas roken”

  Geen sigaretten meer op de Leuvense openbare speel- en sportterreinen, inclusief de elektronische exemplaren. Dat is wat de Leuvenaar vanaf 30 juni mag verwachten nadat de jongeren volgens schepen van Jeugd Dirk Vansina (CD&V) zelf aandrongen op die maatregel. “In Leuven hebben jongeren een stem en zo lieten ze het beleid weten dat zij een ‘gezonder Leuven’ willen in de toekomst. We zijn enorm blij dat we op die vraag kunnen ingaan”, klinkt het.