Rafael Romo haalt de bal uit de voeten van Diatta.
Volledig scherm
Rafael Romo haalt de bal uit de voeten van Diatta. © Belga

Rafael Romo (OHL) na stunt tegen Club Brugge: “Ben maar een schakel in ons geweldig team”

“Een ijzersterke Rafael Romo redde herhaaldelijk de meubelen voor ons”, zei OHL-coach Marc Brys na de 2-1-zege tegen landskampioen Club Brugge. “Ik de matchwinnaar? Ik ben alleen maar een schakel in ons geweldig team”, repliceert de 30-jarige Venezolaanse keeper.

 1. Nog op zoek naar inspiratie, Sint? Met deze zes tips maak je de kinderen zeker blij!
  PREMIUM
  Leuven

  Nog op zoek naar inspiratie, Sint? Met deze zes tips maak je de kinderen zeker blij!

  Joepie! Het was even spannend, maar Sinterklaas en zijn roetpieten zijn toch veilig aangekomen in ons land. Bij zijn intrede had de goedheiligman ook een blijde boodschap: er zijn dit jaar géén stoute kinderen! We kunnen dus allemaal weer braaf ons schoentje zetten. Maar heeft de Sint nog wel voldoende inspiratie na al die jaren? Wij gingen eens polsen bij drie Leuvense speelgoedwinkels naar hun ultieme tips voor de Sint.
 2. Noor Vidts stijgt bij de Vlaamse Atletiekliga naar het hoogste echelon van de elitelijst: “Uiteraard ben ik daar enorm fier op”
  atletiek

  Noor Vidts stijgt bij de Vlaamse Atletiekli­ga naar het hoogste echelon van de elitelijst: “Uiteraard ben ik daar enorm fier op”

  Sinds de maand maart weten de atleten niet meer al te goed waaraan ze zich moeten houden wegens de coronacrisis. Het heeft Noor Vidts niet belet de stap te zetten van A2-elite naar A1-elite bij de Vlaamse Atletiekliga. “Uiteraard ben ik daar enorm fier op. Je mag het een beloning noemen voor de vele trainingen en de uitstekende resultaten”, lacht ze.
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt