PVDA voert actie tegen 't Wisselspoor aan het Provinciehuis waar er beslist moet worden of er een vergunning komt of niet voor de huidige plannen.
Volledig scherm
PVDA voert actie tegen 't Wisselspoor aan het Provinciehuis waar er beslist moet worden of er een vergunning komt of niet voor de huidige plannen. © Vertommen

PVDA Leuven voert actie tegen’t Wisselspoor: “We hopen dat er niets van in huis komt!”

Kessel-LoPVDA Leuven voerde actie aan het Provinciehuis in Leuven tegen’t Wisselspoor in Kessel-Lo. De buurtbewoners gingen al in beroep tegen het woonproject en de adviescommissie gaf een vernietigend advies. Nu is het aan de deputatie om te beslissen. “Wij hopen dat de deputatie het advies van de commissie volgt”, aldus gemeenteraadslid Line De Witte.

1 reactie

 • Fonske Beys

  2 weken geleden
  Betaalbaar wonen en huren kan pas als we niet meer met immo in zee gaan . Zij blijven kunstmatig prijzen verhogen . Enkel om nog meer commissie . Ze hebben nu al +- 15.000 € bij een verkoop en het is nog niet genoeg . Het heeft trouwens geen enkel meerwaarde met hen .
 1. Aannemer raakt gasleiding tijdens werken

  Aannemer raakt gasleiding tijdens werken

  Een aannemer heeft tijdens werken in een woning in de Vanden Tymplestraat, een zijstraat van de Diestsetraat in Leuven, vrijdagochtend omstreeks 9 uur een gasleiding geraakt. Na de gastoevoer te hebben afgesloten, verlieten de aanwezige arbeiders dadelijk de woning en werd gewacht op de hulpdiensten. De politie sloot een deel van de straat af om de brandweer toe te laten haar werk te doen. Na het verluchten van de woning, kon iedereen weer aan de slag en werd ook het verkeer weer toegelaten.
 2. FOTOREPO. Bekende beenhouwer Erwin Mertens opent met Foodgarage Hoase zijn eigen foodhall: “Bakker, fruit en groenten, snackbar, eetcafé en uiteraard... een beenhouwerij”
  PREMIUM
  Leuven/Haasrode

  FOTOREPO. Bekende beenhouwer Erwin Mertens opent met Foodgarage Hoase zijn eigen foodhall: “Bakker, fruit en groenten, snackbar, eetcafé en uiteraard... een beenhouwe­rij”

  De bekende en bekroonde beenhouwer Erwin Mertens opende zopas de deuren van Foodgarage Hoase op de Geldenaaksebaan. Een grote stap, maar niet geheel in het onbekende want tot in het najaar van 2019 maakte Mertens nog het mooie weer met Kapblok@foodhall De Smidse in Leuven. “Ik heb geen wrang gevoel na dat avontuur: vandaag begint er een nieuw verhaal”, zegt Mertens.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen