Sinterklaas krijgt hulp van PVDA Leuven om ook kinderen die in armoede opgroeien een mooi cadeau te bezorgen dit jaar.
Volledig scherm
Sinterklaas krijgt hulp van PVDA Leuven om ook kinderen die in armoede opgroeien een mooi cadeau te bezorgen dit jaar. © Vertommen

PVDA Leuven helpt de Sint een handje: “De brave man schrok zich een aap van de energiefactuur”

LeuvenSinterklaas is weer in het land en in Leuven zullen ze het geweten hebben. De Leuvense afdeling van PVDA helpt de Sint om ook bij kwetsbare kinderen aan te kloppen.

1 reactie

 • Piet Mastur

  1 maand geleden
  Dat ze dan eens beginnen om de etalageverlichting uit te doen na 20.00 uur . Waarom moet die heel de nacht branden?
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 3. Uitbaters paardenpension veroordeeld voor oplichting en dierenverwaarlozing: “Paarden kregen niet het krachtvoer dat beloofd werd”
  PREMIUM
  LUBBEEK

  Uitbaters paardenpen­si­on veroor­deeld voor oplichting en dierenver­waar­lo­zing: “Paarden kregen niet het krachtvoer dat beloofd werd”

  De twee uitbaters van paardenpension Herendaelhof in Lubbeek zijn schuldig bevonden aan dierenverwaarlozing en oplichting van enkele ruiters die hun paarden er gestald hadden. Van de belofte om de dieren te laten aansterken met speciaal krachtvoer kwam niets in huis. De beesten kregen een minderwaardige mengeling in de plek, waardoor de prestaties achterwege bleven.
 1. Goe volk gezocht…81 % meer vacatures in horeca in arrondissement Leuven: “Je kan geen parasols verkopen als het regent”
  Leuven

  Goe volk gezocht…81 % meer vacatures in horeca in arrondisse­ment Leuven: “Je kan geen parasols verkopen als het regent”

  Opvallend veel mensen hebben de horeca verlaten in de voorbije twee coronajaren. Horeca Forma, stad Leuven en VDAB bundelen daarom de krachten om het personeelstekort in de horeca aan te pakken. Op het Martelarenplein in Leuven laten ze de mensen letterlijk en figuurlijk proeven van een job in de horeca maar hoe groot is het probleem nu echt? Wel, in 2021 had VDAB welgeteld 972 vacatures voor horecapersoneel, een wereld van verschil met 2020.