Provincieraadslid Louis Tobback (sp.a) kijkt uit naar nieuw politiek hoofdstuk

Louis Tobback (sp.a) geeft binnenkort de burgemeestersjerp door aan partijgenoot Mohamed Ridouani maar daarmee is het politieke rijk van Tobback nog niet uit. Zopas legde Louis Tobback de eed af als kersvers provincieraadslid, nota bene in de oppositie. “Ik heb wel enige ervaring met oppositie voeren en die zal me goed van pas komen”, aldus Louis Tobback.

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. RESTOTIP Piano A: ‘apulian pizza’ met authentieke ingrediënten
  PREMIUM
  Leuven

  RESTOTIP Piano A: ‘apulian pizza’ met authentie­ke ingrediën­ten

  Je zou bij wijze van spreken elke plavei van alle wegen die naar Rome leiden kunnen benoemen met de naam van een Italiaans restaurant uit ons land maar af en toe kom je nog een echt authentiek pareltje tegen. Dat was zopas het geval toen we Piano A ontdekten in de Ravenstraat in Leuven. “We werken zoveel mogelijk met ingrediënten uit de regio Puglia. Zelfs het water komt uit onze geboortestreek”, aldus de jonge uitbaters.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar