De bekende Leuvense professor Bert Cornillie nam de geoefende marathonloper Dries Verbiest onder de arm en liep een marathon voor het goede doel.
Volledig scherm
PREMIUM
De bekende Leuvense professor Bert Cornillie nam de geoefende marathonloper Dries Verbiest onder de arm en liep een marathon voor het goede doel. © Vertommen

Professor Bert Cornillie loopt marathon voor goede doel en levert topprestatie: “Marathon rond Leuven in 3.30 uur afgewerkt”

LeuvenHet was een uitdaging die kon tellen, maar hij heeft het gedaan: de Leuvense professor Bert Cornillie heeft een marathon rond Leuven gelopen. “En wel in 3.30 uur zoals ik had gehoopt”, aldus Cornillie, die hulp kreeg van de ervaren Leuvense marathonloper Dries Verbiest. Hij trainde Bert Cornillie op korte tijd om de uitdaging tot een goed einde te brengen. “Deze coachingrol smaakt naar meer”, aldus Dries Verbiest.

0 reacties

 1. Patiënt psychiatrisch centrum Sint-Kamillus deelt klappen uit aan medepatiënt, agent en verplegers

  Patiënt psychia­trisch centrum Sint-Kamillus deelt klappen uit aan medepa­tiënt, agent en verplegers

  Een patiënt van psychiatrisch ziekenhuis Sint-Kamillus in Bierbeek ging in 2018 driemaal zijn boekje te buiten. Het ging telkens om opzettelijke slagen aan een medepatiënt, agent en verzorgend personeel. Drie jaar geleden ging N. een andere man te lijf. Er vielen slagen en stampen. Op 24 september 2018 sloeg N. op de vlucht en stampte hij een politie-inspecteur toen hij bij de lurven werd gevat. De vrouw was arbeidsongeschikt door de beenveeg. In diezelfde zomer keerde N. zich tegen twee verplegers die beiden verwondingen opliepen. De rechtbank achtte alle feiten bewezen. Uit psychiatrisch deskundigenonderzoek zou blijken dat de man lijdt aan een geestesstoornis. Om die redenen beval de rechtbank de internering.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"