Het nieuwe bestuur van Leuven 2030 gaat onverminderd verder met de ambitie om van Leuven een klimaatneutrale stad te maken.
Volledig scherm
Het nieuwe bestuur van Leuven 2030 gaat onverminderd verder met de ambitie om van Leuven een klimaatneutrale stad te maken. © Leuven 2030

Primeur voor nieuw bestuur van Leuven 2030: 16-jarige Simon Sterck is verkozen

LeuvenVzw Leuven 2030 blaast acht kaarsjes uit en viert dat met enkele nieuwe leden in het bestuur. Twee vaststellingen: voor het eerst is er een minderjarige verkozen en het aantal bestuurders stijgt van 15 naar 18.

0 reacties

 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. VELO lanceert circulaire betaalbare e-fiets in Leuven: “Het gaat om een eenvoudig systeem zonder toeters en bellen”
  Leuven

  VELO lanceert circulaire betaalbare e-fiets in Leuven: “Het gaat om een eenvoudig systeem zonder toeters en bellen”

  VELO vzw lanceert in samenwerking met swugo een innovatieve circulaire e-fiets. “Het is een betaalbare oplossing voor wie elektrisch ondersteund wil fietsen. In de proefperiode richt VELO zich in de eerste plaats tot studenten”, zegt Jos Vandikkelen, directeur bij VELO. Na het proefproject wordt er ook gemikt op het bredere publiek om elektrisch ondersteund betaalbaar te maken.