De muurschildering in de Pleinstraat in Heverlee is een aanwinst voor de buurt.
Volledig scherm
De muurschildering in de Pleinstraat in Heverlee is een aanwinst voor de buurt. © Treepack

Prachtige streetart maakt bewoners van Pleinstraat in Heverlee gelukkiger: “We hopen dat het verkeer de rustige houding van de luiaard overneemt”

HeverleeMet de ondersteuning van stadsproject ‘Kom op voor je wijk’ en in samenwerking met streetartorganisatie Treepack fleurden buurtbewoners zopas de Pleinstraat in Heverlee op met een formidabele muurschildering. “Een luiaard en zijn vriend de neushoornvogel zijn nu ook bewoners van de buurt”, klinkt het.

2 reacties

 • Piet Mastur

  1 maand geleden
  Super ! Heel mooi in onze betonnen grijze wereld ! Meer van dit !
 • Fran�ois De Moor

  1 maand geleden
  Prachtig, proficiat aan de uitvoerders.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.