Leuvense postbodes verrassen zorgpersoneel UZ Gasthuisberg met groot applaus en toeters.
Volledig scherm
Leuvense postbodes verrassen zorgpersoneel UZ Gasthuisberg met groot applaus en toeters. © Bpost/RV

Postbodes verrassen zorgpersoneel Gasthuisberg met een colonne postvoertuigen en groot applaus

De postbodes uit Leuven hebben vrijdagmorgen een hartverwarmende actie gehouden aan Gasthuisberg. Met zo’n twintig postvoertuigen reden ze in colonne naar het ziekenhuis om er nadien een steunbetuiging te brengen aan het zorgpersoneel.

 1. Leuvense postbode Benjamin (32) stelt klanten gerust: “Onze Bpost-familie begint dagelijks met de mindset: alle pakjes moeten weg”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvense postbode Benjamin (32) stelt klanten gerust: “Onze Bpost-familie begint dagelijks met de mindset: alle pakjes moeten weg”

  Gesloten winkels, de komst van Sinterklaas, Black Friday én Kerstmis: nog nooit eerder had Bpost het zo druk in ons land. Een deel van de klanten zal z'n bestelling niet meteen thuisgeleverd krijgen, maar zelf moeten afhalen. Maar wie niet in staat is om zijn of haar levering op te halen, kan na vijf dagen alsnog rekenen op een thuislevering. De postbodes roepen gezamenlijk op tot respect voor hun job, want ook zij hebben er maar twee. “We doen er alles aan om de klanten gelukkig te maken. Iedereen werkt hier keihard”, zegt de Leuvense postbode Benjamin Houtput.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?