Toon Bellefroid en dochter Lily: een graag geziene avonturier met een fantastisch levensverhaal dat het vertellen waard is.”
Volledig scherm
PREMIUM
Toon Bellefroid en dochter Lily: een graag geziene avonturier met een fantastisch levensverhaal dat het vertellen waard is.” © RV

PORTRET. Toon ‘Toinkes’ Bellefroid (44) overleden: “Een hardwerkende genieter met een rijkgevuld levensverhaal”

LeuvenAmper 44 jaar en nog vol toekomstplannen, maar vorige week sloeg het noodlot onverwacht hard toe voor Toon Bellefroid, de trotse papa van Lily (12). De man overleed aan plots orgaanfalen tijdens een ingreep in het ziekenhuis. De hardwerkende levensgenieter stond mee aan de wieg van programma’s als ‘Zonnekinderen’ en ‘De Planckaerts’. “Met veel passie en vuur voor alles wat hij deed, je kon je geen betere collega dromen”, vertelt zijn ex-collega Goedele Liekens.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"