Rock Werchter.
Volledig scherm
Rock Werchter. © KAR

Politie waarschuwt voor gauwdieven tijdens festivalseizoen

Nu het festivalseizoen begonnen is geeft de Leuvense politie enkele specifieke tips om extra alert te zijn en goed op je spullen te letten als je festivals, concerten en evenementen bezoekt. De mensen die deze week Rock Werchter bezoeken, zijn alvast gewaarschuwd.

  1. Anna (37) in het gezicht gespuwd door agressieve vrouw omdat... ze geen kar gebruikte tijdens winkelen: “Ze blokkeerde minutenlang mijn auto”
    PREMIUM
    Bertem

    Anna (37) in het gezicht gespuwd door agressieve vrouw omdat... ze geen kar gebruikte tijdens winkelen: “Ze blokkeerde minuten­lang mijn auto”

    Het voorbije weekend heeft een bizar incident plaatsgevonden op de parking van de Aldi in Bertem. Anna (37) ging een paar kleine boodschappen doen voor haar kinderen, maar ze werd meermaals lastiggevallen door een vrouw van rond de 60 jaar. Zij kwam verbaal heel agressief uit de hoek, spuwde Anna in het gezicht, blokkeerde haar auto en sloeg minutenlang op haar ruit. Ze kon het niet verkroppen dat Anna geen winkelkar had tijdens het winkelen. Anna ging in shock aangifte doen bij de politie. “Het was echt vreselijk”, vertelt ze. “Ik heb vandaag een coronatest laten afnemen.”