Illustratie PZ Leuven. Politie
Volledig scherm
Illustratie PZ Leuven. Politie © Vertommen

Politie klist waaghals op brommer

LeuvenTijdens een patrouille merkte de politie zaterdagmiddag een waaghals op een brommer op, die op de Prins Regentplein op één wiel probeerde te rijden. Na een aanmaning om te stoppen stoof de bromfietser ervandoor. 

0 reacties

 1. Schepen Dessers (Groen) reageert op bezorgdheid van bewoners Lange Lostraat: “Leuven blijft vragende partij om de straat op te nemen in zone 30”
  Leuven
  2

  Schepen Dessers (Groen) reageert op bezorgd­heid van bewoners Lange Lostraat: “Leuven blijft vragende partij om de straat op te nemen in zone 30”

  De bewoners van de Lange Lostraat trokken eerder deze week aan de alarmbel en schilderden fietsen op het wegdek om de onveiligheid aan te klagen. Leuvens schepen van Mobiliteit David Dessers (Groen) laat nu weten dat hun bezorgdheden terecht zijn en wil blijven praten met het Lubbeekse gemeentebestuur om tot een gedragen oplossing te komen.
 2. “Een zomer vol plezier in Leuven, ook voor kinderen en jongeren met een beperking.” Ontdek hier het volledige overzicht van het aanbod…
  PREMIUM
  Leuven

  “Een zomer vol plezier in Leuven, ook voor kinderen en jongeren met een beperking.” Ontdek hier het volledige overzicht van het aanbod…

  De stad Leuven stelde samen met vele partners een uitgebreid vrijetijdsprogramma voor kinderen en jongeren samen, ook voor kinderen en jongeren met een beperking. “Denk aan fijne Tofsport- en jeugdkampen, speelpleinen, theatervoorstellingen, speurtochten, picknicks, zomerdorpen en nog zoveel meer”, laat het Leuvense schepencollege optekenen. Een overzicht met rechtstreekse digitale links naar alle activiteiten!
 1. Leuvenaars lopen mythische Mont Ventoux drie keer op voor goede doel: “Samen afzien motiveert”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvenaars lopen mythische Mont Ventoux drie keer op voor goede doel: “Samen afzien motiveert”

  Er komt een moment waarop elke zichzelf respecterende wielertoerist zich tot doel stelt de mythische Mont Ventoux te bedwingen. Chris Nijs (47) en Isabelle François (47) gaan de strijd met de reus van de Provence al lopend aan, tot driemaal toe. Daarmee wil het echtpaar geld inzamelen voor To Walk Again, de in 2003 opgerichte organisatie van Marc Herremans die mensen met een fysieke beperking stimuleert te blijven sporten.