Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

Plezierritje met winkelkar loopt slecht af

LeuvenEen ritje in een winkelkar is vrijdagnacht geëindigd in een bezoek aan het ziekenhuis.

0 reacties

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Nieuwe ondergrondse fietsenstalling aan Leuvens station is open: “In totaal 10.000 plaatsen aan één van de drukste stations van Vlaanderen”
  PREMIUM
  Leuven

  Nieuwe ondergrond­se fietsen­stal­ling aan Leuvens station is open: “In totaal 10.000 plaatsen aan één van de drukste stations van Vlaanderen”

  Dat Leuven nood heeft aan extra fietsenstallingen is al vele jaren hoog. De voorbije jaren moest de Leuvense politie bijvoorbeeld geregeld overgaan tot zogenaamde veegacties om fout geparkeerde tweewielers te verwijderen van het Martelarenplein. Dat euvel zou vanaf nu van de baan moeten zijn want NMBS opende een nieuwe ondergrondse fietsenstalling aan het station. “Deze fietsenstalling is één van de grootste van het land”, merkt burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) op.
 3. Sjoemelden ambtenaren Regie der Gebouwen bij aanbesteding camerabewaking in gevangenis en asielcentrum? “Er werd gefactureerd, maar niet geleverd”
  PREMIUM
  LEUVEN/STEENOKKERZEEL

  Sjoemelden ambtenaren Regie der Gebouwen bij aanbeste­ding camerabewa­king in gevangenis en asielcen­trum? “Er werd gefactu­reerd, maar niet geleverd”

  Twee ambtenaren en vier andere beklaagden hebben zich in de correctionele rechtbank in Leuven moeten verantwoorden voor gesjoemel bij aanbestedingen van de Regie der Gebouwen. Concreet zou het draaien om werken in de gevangenis van Leuven Centraal en bij Asielcentrum 127bis in Steenokkerzeel. De feiten gaan terug tot 2009 en daarom trekt de verdediging de kaart van verjaring.