de Nieuwe Mechelsesteenweg in Leuven
Volledig scherm
de Nieuwe Mechelsesteenweg in Leuven © vertommen

Passagier (14) lichtgewond na botsing bestelwagen en auto

LeuvenOp de Nieuwe Mechelsesteenweg in Leuven zijn woensdag een auto en een bestelwagen gebotst. De passagier (14) in de auto geraakte daarbij lichtgewond.

 1. Kunst is van iedereen: M Leuven steunt twintigtal opkomende kunstenaars en voor amper 40 euro heb je zelf ook een stukje kunst
  Leuven

  Kunst is van iedereen: M Leuven steunt twintigtal opkomende kunste­naars en voor amper 40 euro heb je zelf ook een stukje kunst

  M Leuven, stad Leuven en Cera lanceren samen een actie om opkomende kunstenaars in België zuurstof te geven in deze barre tijden. Meer concreet krijgt M van Cera en de stad Leuven een enveloppe van 100.000 euro om werken aan te kopen van opkomende kunstenaars. “En daarbovenop lanceren we ook nog een crowdfunding want kunst is van iedereen”, zegt Denise Vandevoort, voorzitter van M.
 2. Stad Leuven en Het Depot lanceren ‘You’re not alone’: Milow, Selah Sue en Tom Helsen verrassen inwoners met privéconcert
  Leuven

  Stad Leuven en Het Depot lanceren ‘You’re not alone’: Milow, Selah Sue en Tom Helsen verrassen inwoners met privécon­cert

  Om Leuvenaars die het moeilijk hebben een hart onder de riem te steken, organiseert de stad Leuven samen met Het Depot ‘You’re not alone’. Dat initiatief brengt Leuvense artiesten, onder wie Milow, Selah Sue en Tom Helsen, één-op-één samen met inwoners voor een babbeltje en een intiem optreden. “We willen een lichtpunt brengen en tegelijk de Leuvense artiesten steunen”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a).
 3. Leuven.Dropt moet oplossing bieden aan toevloed van pakjes: “Vooral interessant voor handelaars die pas beginnen met online verkoop”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuven.Dropt moet oplossing bieden aan toevloed van pakjes: “Vooral interes­sant voor handelaars die pas beginnen met online verkoop”

  In Leuven ging deze week proefproject ‘Leuven.Dropt’ van start. Daarmee ontzorgen stad Leuven en bpost de lokale handelaars bij het verzenden van bestellingen. Meer concreet krijgen ze toegang tot een afleverpunt voor pakjes in de Brusselsestraat. Goed initiatief maar toch is er nog ruimte voor verbetering. “Technisch kan er nog vooruitgang worden geboekt”, zegt Erik Meulemans van Mertens Schoenen.
 1. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken

 2. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend