Foto Andreas De Prycker
Volledig scherm
© Foto Andreas De Prycker

Paridaens bekroond als meest ondernemende kleuterklas

 1. Vluchtende bromfietser (17) raakt lichtgewond
  Leuven

  Vluchtende bromfiet­ser (17) raakt lichtge­wond

  Op de Vaartdijk in Wijgmaal heeft een politiepatrouille zondagavond geprobeerd om een bromfietser aan de kant te zetten voor een controle. Bij het zien van de politie gaf de 17-jarige bromfietser evenwel extra gas om van de ploeg weg te rijden. Even verderop in de Remylaan wilde de jongeman tijdens zijn vlucht een zijstraat inrijden, maar kwam hierbij ten val. Hij werd met lichte verwondingen afgevoerd naar het Heilig Hart Ziekenhuis.
 2. Terrassen mogen straks weer open, maar hebben Leuvense uitbaters nog wel genoeg personeel? “We hebben op korte tijd vijf medewerkers verloren”
  PREMIUM
  Leuven

  Terrassen mogen straks weer open, maar hebben Leuvense uitbaters nog wel genoeg personeel? “We hebben op korte tijd vijf medewer­kers verloren”

  “Gezocht: allround horecamedewerker.” “Gezocht: fulltime bartender.” “Gezocht: sous-chef.” Het zijn maar enkele van de vele vacatures die momenteel in Leuven uithangen. Heel wat personeel heeft tijdens de langdurige sluiting andere oorden opgezocht. “Ik ben opnieuw aan de slag gegaan als psychiatrisch verpleegkundige, en ga dat blijven doen”, getuigt een van hen. Gezien het niet evident is om in allerijl nieuwe chef-koks en bartenders te vinden, heeft Leuvens cafébaas Igor Van Driessche een nieuwe Facebook-groep opgericht.
 1. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen

 2. Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"
  Play

  Boze Te­sla-rijd­ster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"