Onder meer Health House in Leuven is betrokken bij de EDUbox Pandemie.
Volledig scherm
Onder meer Health House in Leuven is betrokken bij de EDUbox Pandemie. © vertommen

Pandemiebox van wetenschappers: een nieuw lespakket dat leerlingen moet informeren

LeuvenIn deze tijden kan je de jeugd maar beter voorbereiden, moet men gedacht hebben. De EDUbox Pandemie is een kant-en-klaar lespakket voor het onderwijs met tekst, audiovisueel materiaal en een simulator. Hiermee delen wetenschappers op een interactieve manier hun kennis over pandemieën. 

1 reactie

 • Baldr VanHoek

  4 weken geleden
  Hopelijk zit hart- en vaatziekten er ook in? 18 miljoen doden per jaar in de wereld. COVID19 amper 3,2 miljoen. Hallo iemand wakker geschoten?
 1. Agent in burger kan diefstal verhinderen op snelwegparking
  HEVERLEE

  Agent in burger kan diefstal verhinde­ren op snelwegpar­king

  Een agent in burger heeft maandag op de snelwegparking van de E40 in Heverlee twee mannen betrapt bij een poging tot diefstal. De agent zag dat een man naar de winkel stapte terwijl hij zijn auto afsloot. Eén van de betrapte mannen stak zijn hand snel tussen de autodeur voor die in het slot ging. De verdachte kroop in de auto maar de agent kwam snel tussen en kon de man bij de kraag vatten. Zijn vriend die op de uitkijk stond, liep weg. Hij werd even later door de politie onderschept. De twee, één man die illegaal in België verblijft en een 46-jarige Fransman, werden onmiddellijk gedagvaard in toepassing van het snelrecht. Ze zullen zich in augustus voor de rechter moeten verantwoorden op verdenking van poging tot diefstal.