Babul (57) werd maandag overvallen in zijn nachtwinkel op de Tiensesteenweg.
Volledig scherm
Babul (57) werd maandag overvallen in zijn nachtwinkel op de Tiensesteenweg. © Vertommen

Overvaller steekt uitbater nachtwinkel neer

HEVERLEE/LEUVENToen 'Babul' Munsoor Hossain (57) maandagavond in de nachtwinkel van zijn vrouw, Euro Food op de Tiensesteenweg in Heverlee, aan het werken was, kwam plots een gemaskerde man met een mes binnen. Hij stak 'Babul' in zijn linkerarm. De man werd bloedend naar het ziekenhuis gebracht, terwijl een tweede man 2.000 euro uit de kassa stal. Ondertussen is 'Babul' aan de beterhand. Van de twee daders is geen spoor.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.