Burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) houdt de coronasituatie in Leuven nauwlettend in de gaten en is in overleg met experts uit de eerstelijnszorg en de ziekenhuizen.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) houdt de coronasituatie in Leuven nauwlettend in de gaten en is in overleg met experts uit de eerstelijnszorg en de ziekenhuizen. © Vertommen

Overlegcomité komt vervroegd samen over gestegen aantal coronabesmettingen: hoe is de situatie in Leuven en komen er extra maatregelen?

LeuvenHet Overlegcomité over de coronasituatie zou pas vrijdag plaatsvinden maar wordt vervroegd naar dinsdagnamiddag. Het stijgende aantal coronabesmettingen is daar niet vreemd aan en dat brengt ons bij de vraag of Leuven extra maatregelen uit de mouw zal schudden. Burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) geeft tekst en uitleg.

1 reactie

 • Bart Wierinckx

  1 jaar geleden
  Hebben we allemaal niet de kans gekregen voor een vaccinatie?
 1. Vaccinatiecentrum in Leuven is klaar voor derde prik: “We kunnen tot 2.500 vaccins per week zetten”
  PREMIUM
  Leuven

  Vaccinatie­cen­trum in Leuven is klaar voor derde prik: “We kunnen tot 2.500 vaccins per week zetten”

  Het Leuvense vaccinatiecentrum vond nieuw onderdak in Kinepolis in de Bondgenotenlaan en is nog niet van plan om de deuren snel te sluiten. Met de veelbesproken derde prik voor 65-plussers in het vooruitzicht zou dat ook geen optie zijn voor Eerstelijnszone Leuven. “Door de komst van het WK Wielrennen moesten we de Brabanthal verlaten en bij de keuze voor Kinepolis anticipeerden we al op de derde prik”, zegt voorzitter Bart Tirez.