Onthulling oud-burgemeester Louis Tobback van"De muur van onsterfelijke boeken" in boekhandel De Kleine Johannes.
Volledig scherm
Onthulling oud-burgemeester Louis Tobback van"De muur van onsterfelijke boeken" in boekhandel De Kleine Johannes. © Vertommen

Oud-burgemeester Tobback onthult ‘muur van onsterfelijke boeken’

Oud-burgemeester Louis Tobback heeft gisteren de ‘Muur van onsterfelijke boeken’ in Boekhandel De Kleine Johannes onthuld. Dat deed hij de dag na de internationale dag van het boek.

0 reacties

 1. Jo ‘met de banjo' De Clerq speelt op zijn 74ste nog (wandel)voetbal: “Ik kan het iedereen aanraden, maar ik verzeker u: het gaat er ook bij ons nog píttig aan toe”
  PREMIUM
  Leuven/Herent

  Jo ‘met de banjo' De Clerq speelt op zijn 74ste nog (wandel)voetbal: “Ik kan het iedereen aanraden, maar ik verzeker u: het gaat er ook bij ons nog píttig aan toe”

  Voetbal Vlaanderen investeert de komende vier jaar liefst 60 miljoen euro om letterlijk iedereen aan het voetballen te krijgen. Opvallend gegeven: de federatie mikt ook op oudere mensen en dat is volgens wandelvoetballer Jo ‘met de Banjo’ De Clercq - actief bij de OHL Old Stars - geen moment te vroeg. “Ik ben 74 jaar jong en ik ben het levende bewijs dat wandelvoetbal een meerwaarde is voor je sportieve en sociale leven”, aldus de Herentenaar.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek