Sfeer op de Oude Markt in Leuven met Kat Kerkhofs die voor manlief Dries Mertens komt supporteren met haar vrienden. Dit jaar zal het iets minder uitbundig moeten op de Oude Markt door de coronapandemie.
Volledig scherm
PREMIUM
Sfeer op de Oude Markt in Leuven met Kat Kerkhofs die voor manlief Dries Mertens komt supporteren met haar vrienden. Dit jaar zal het iets minder uitbundig moeten op de Oude Markt door de coronapandemie. © Vertommen

Organisatoren laten groot scherm voor EK-gekte nog niet los: “Als het mag dan kijken we vanaf 150 bezoekers samen naar Rode Duivels”

LeuvenMogen we nog dromen van het EK Voetbal op een groot scherm? In Kortrijk kunnen ze het al op hun buik schrijven maar in Leuven is er nog hoop. Concertzaal Het Depot is doorgaans ‘the place to be’ en daar wordt druk nagedacht over de opties. “Maar een vol huis zal het wellicht niet worden”, zegt directeur Mike Naert. Een gelijkaardig verhaal bij Wild van H in Herent, maar daar gaan ze wel voor een groot scherm in openlucht, en dat zal deze keer niet op het Kerkplein staan.

1 reactie

  • Paul Verbeeck

    1 jaar geleden
    Gesponsord met overheidsgeld , de belastingbetaler mag nogmaals bijdragen aan het voetbal en ze hebben al een kado van 1,2 miljard gekregen . Voetbal draait gewoon om geld dat een ander moet leveren .
  1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.