Sfeer op de Oude Markt in Leuven met Kat Kerkhofs die voor manlief Dries Mertens komt supporteren met haar vrienden. Dit jaar zal het iets minder uitbundig moeten op de Oude Markt door de coronapandemie.
Volledig scherm
PREMIUM
Sfeer op de Oude Markt in Leuven met Kat Kerkhofs die voor manlief Dries Mertens komt supporteren met haar vrienden. Dit jaar zal het iets minder uitbundig moeten op de Oude Markt door de coronapandemie. © Vertommen

Organisatoren laten groot scherm voor EK-gekte nog niet los: “Als het mag dan kijken we vanaf 150 bezoekers samen naar Rode Duivels”

LeuvenMogen we nog dromen van het EK Voetbal op een groot scherm? In Kortrijk kunnen ze het al op hun buik schrijven maar in Leuven is er nog hoop. Concertzaal Het Depot is doorgaans ‘the place to be’ en daar wordt druk nagedacht over de opties. “Maar een vol huis zal het wellicht niet worden”, zegt directeur Mike Naert. Een gelijkaardig verhaal bij Wild van H in Herent, maar daar gaan ze wel voor een groot scherm in openlucht, en dat zal deze keer niet op het Kerkplein staan.

1 reactie

 • Paul Verbeeck

  2 weken geleden
  Gesponsord met overheidsgeld , de belastingbetaler mag nogmaals bijdragen aan het voetbal en ze hebben al een kado van 1,2 miljard gekregen . Voetbal draait gewoon om geld dat een ander moet leveren .
 1. Tournée Générale Volkscafé Marengo is er klaar voor: “Terras open om 8 uur ’s ochtends want we hebben veel verloren tijd in te halen”
  PREMIUM
  Leuven

  Tournée Générale Volkscafé Marengo is er klaar voor: “Terras open om 8 uur ’s ochtends want we hebben veel verloren tijd in te halen”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we naar het terras van volkscafé Marengo. “Financieel kan ik het verlies niet inhalen met de beperkte bezetting maar ik ben wel blij dat we weer van start mogen gaan vanaf zaterdag”, zegt cafébaas Stijn Deweerdt.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten