De 22-jarige Jordy Bolokwa Ndombe Bongima is vermist sinds maandag 26 april en werd het laatst gezien in Heverlee.
Volledig scherm
De 22-jarige Jordy Bolokwa Ndombe Bongima is vermist sinds maandag 26 april en werd het laatst gezien in Heverlee. © RV

Opsporingsbericht: Wie heeft Jordy (22) gezien?

HeverleeHet parket en de politie van Leuven zijn op zoek naar de 22-jarige Jordy Bolokwa Ndombe Bongima.

 1. Ondanks perikelen rond terugdraaiende teller blijft Leuven zonnepanelen ondersteunen: “Als we Leuvenaar correcte info geven, kunnen we vertrouwen in zonne-energie herstellen”
  Leuven

  Ondanks perikelen rond terugdraai­en­de teller blijft Leuven zonnepane­len ondersteu­nen: “Als we Leuvenaar correcte info geven, kunnen we vertrouwen in zon­ne-ener­gie herstellen”

  Vorig jaar lanceerde Leuven de campagne ‘Zonnige groetjes uit Leuven!’ om Leuvenaars te overtuigen om zonnepanelen te installeren. Gezien het succes krijgt de steun dit jaar een vervolg, ondanks de afschaffing van de terugdraaiende teller. “Veel mensen zijn het vertrouwen een beetje kwijt, maar dit blijft een verstandige investering. We moeten enkel zorgen dat iedereen dat ook wéét. Daarom zullen we op 26 mei een online infosessie organiseren”, zegt schepen David Dessers (Groen).
 2. Zon, regen, zon, regen, en dus doen deze Leuvense horeca-uitbaters ook open, dicht, open, dicht: “Als de zon weer schijnt, volgen de klanten gelukkig ook snel”
  PREMIUM
  Leuven

  Zon, regen, zon, regen, en dus doen deze Leuvense horeca-uitbaters ook open, dicht, open, dicht: “Als de zon weer schijnt, volgen de klanten gelukkig ook snel”

  Hoewel Leuven vandaag een mooie lentedag cadeau kreeg, zit de schrik er toch goed in bij de uitbaters van de eetzaken. Zal de zon blijven schijnen of krijgen we alsnog een regenbui te verwerken? Voor veel uitbaters van brasseries en restaurants is het kwakkelweer dan ook een reden om het terras weer tijdelijk te sluiten. En om het weer te openen… “De weergoden lijken wel de nieuwe scheidsrechters”, zegt Kevin Vanderauwera.
 3. Kritiek op participatietraject Vorm3010: “Laaggeschoolden worden amper bereikt”
  Kessel-Lo

  Kritiek op participa­tie­tra­ject Vorm3010: “Laagge­school­den worden amper bereikt”

  Momenteel loopt in Kessel-lo een bevraging onder de naam Vorm3010 over mobiliteit en ruimtelijke ordening. Oppositiepartij N-VA is bezorgd omdat ouderen en laaggeschoolden moeilijk worden bereikt. “De cijfers tonen aan dat er slechts een select publiek reageerde op de bevraging”, zeggen gemeenteraadsleden Zeger Debyser en Veerle Bovyn. Schepen David Dessers (Groen) vindt het te vroeg om nu al ongenuanceerde conclusies te trekken.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek