Debby Appermans van N-VA Leuven zetelt in de Leuvense gemeenteraad.
Volledig scherm
Debby Appermans van N-VA Leuven zetelt in de Leuvense gemeenteraad. © Vertommen

Oppositiepartij N-VA tevreden met extra sociale woningen in Leuven: “Maar ze moeten wel gaan naar mensen met de hoogste nood”

LeuvenZopas gaven de stad Leuven en sociale huisvestingsmaatschappij Dijledal een stand van zaken van de plannen voor de de bouw van 618 extra sociale woningen. Oppositiepartij N-VA is tevreden met de reeds geboekte vooruitgang.

0 reacties

 1. In Den Boule heeft een nieuwe cafébazin: “‘s Middags advocaten en rechters, ‘s avonds studentenclubs. ‘Den Boule’ blijft ‘Den Boule’.”
  PREMIUM
  Leuven

  In Den Boule heeft een nieuwe cafébazin: “‘s Middags advocaten en rechters, ‘s avonds studenten­clubs. ‘Den Boule’ blijft ‘Den Boule’.”

  Het was even schrikken aan het begin van het academiejaar, toen de zware houten deur van het legendarische studentencafé In Den Boule potdicht bleven. Na een intern meningsverschil deden de vorige eigenaars de staminee aan het einde van vorig academiejaar van de hand, maar sinds twee dagen is er een nieuwe cafébazin in town.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. Van The Shop tot Royal Things: dankzij deze 7 winkels in Leuven en het Hageland wordt het thuis een kerstparadijs
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van The Shop tot Royal Things: dankzij deze 7 winkels in Leuven en het Hageland wordt het thuis een kerstpara­dijs

  Kerst staat voor de deur en dus duiken in allerlei winkels weer ontelbare kerstspullen op. Sommige van die zaken ondergaan nu een ware metamorfose. Wij gingen op zoek naar zeven zaken in Leuven en het Hageland waar de kerstperiode letterlijk en figuurlijk hoogdagen zijn. Van een bloemenzaak in Herent tot een interieurwinkel in Diest: hier zit je goed om de kerstsfeer in huis te halen.
 2. “Als het kon, dan bleven we hier wonen”: Leuven loopt storm voor eerste poezencafé van de provincie
  PREMIUM
  Leuven

  “Als het kon, dan bleven we hier wonen”: Leuven loopt storm voor eerste poezencafé van de provincie

  Kattenliefhebbers in Leuven kregen vlak voor kerst het mooiste geschenk dat ze zich konden inbeelden: een plek waar ze zich met een gebakje kunnen vergapen aan de meest eigenzinnige diertjes op de planeet. In een bomvol Poescafé, dat vorige week de deuren opende, zijn de ‘oohs’ en de ‘aahs’ dan ook niet van de poes. “Dit is het beste idee ooit”, klinkt het.
 3. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.