Schepen David Dessers (Groen) was op een gegeven moment erg aangedaan in de hoogoplopende discussie over de Milieuadviesraad die slecht of zelfs niet zou functioneren volgens het Leuvense stadsbestuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Schepen David Dessers (Groen) was op een gegeven moment erg aangedaan in de hoogoplopende discussie over de Milieuadviesraad die slecht of zelfs niet zou functioneren volgens het Leuvense stadsbestuur. © Vertommen

Oppositie blijft achter met vragen nadat stad Leuven Milieuadviesraad niet meer wil subsidiëren: “Lange geschiedenis van interne strubbelingen”

LeuvenEinde verhaal voor de Milieuadviesraad (MAR) en wel omdat het Leuvense stadsbestuur de stekker uit de subsidies trekt. Vreemde beslissing zou je denken maar volgens burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) en milieuschepen David Dessers (Groen) had de stad Leuven geen andere keuze meer. “Je kan daar niet anders dan het label onkundig, amateuristisch en onprofessioneel op plakken”, aldus Ridouani. Ondertussen blijft de oppositie achter met verbazing en meer dan één vraagteken. Heibel in de politieke barak...

2 reacties

 • Piet Mastur

  1 maand geleden
  Ridouani en dessers maken iedereen monddood om hun eigen prestigeprojecten door te voeren ! Onafhankelijke organen worden gewoon het zwijgen opgelegd zodat geen negatief advies over projecten de Leuvenaar bereikt ! Ik noem dit een regelrechte dictatuur ! Deze twee heren laten meer en meer hun ware gelaat zien ! Hun visie wordt door onze strot geramd! Maar betalen zullen we !
 • Kristine Delacourt

  1 maand geleden
  Klinkt als een afrekening met politieke tegenstanders.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Cynthia Bolingo verbetert eigen nationaal record op de 300m: “Dit doet deugd nadat ik zowat twee maanden kwijtspeelde om te trainen”
  atletiek flanders cup

  Cynthia Bolingo verbetert eigen nationaal record op de 300m: “Dit doet deugd nadat ik zowat twee maanden kwijtspeel­de om te trainen”

  De kortere nummers kenden een groot succes tijdens de Flanders Cup in Kessel-Lo en er viel zelfs een nationaal record. Op de weliswaar minder vaak gelopen 300m stormde Cynthia Bolingo naar een nieuw nationaal record van 36.47. Bij de mannen bewees Jonathan Borlée met 46.33 op de 400m dat hij klaar is voor de trip naar het EK in München. Sterk was tevens hordeloopster Hanne Claes met een clubrecord van 55.23.