Claire Vanobbergen (derde van links) verdiende haar sporen al bij de Leuvense Jongsocialisten.
Volledig scherm
Claire Vanobbergen (derde van links) verdiende haar sporen al bij de Leuvense Jongsocialisten. © JS

Opnieuw jong Leuvens talent in nationale politiek. Claire Vanobbergen (JS): “Sp.a staat voor uitdagingen”

Claire Vanobbergen uit Leuven is verkozen tot bestuurslid bij de nationale organisatie van de Jongsocialisten (JS). Het 22-jarige politiek talent beseft dat er werk aan de winkel is maar toont zich gedreven. “We zullen JS letterlijk moeten heruitvinden maar ik heb er vertrouwen in dat we met dit team prachtige werkingsjaren kunnen verwezenlijken”, klinkt het.

0 reacties

  1. Hoe toegankelijk is Leuven? Onze reporter vroeg het aan MS-patiënt Jan Heremans: “Ik weet ondertussen elke losse steen liggen in de stad”
    PREMIUM
    Leuven/Tildonk

    Hoe toeganke­lijk is Leuven? Onze reporter vroeg het aan MS-pa­tiënt Jan Heremans: “Ik weet ondertus­sen elke losse steen liggen in de stad”

    Het online meldpunt Toegankelijk Leuven gaat resoluut voor obstakelvrije voetpaden. Mooi voornemen maar hoe toegankelijk is de eeuwenoude maar springlevende universiteitsstad nu eigenlijk? HLN Leuven vroeg het aan specialist en bekende Leuvenaar Jan Heremans (38) die in 2016 de diagnose MS kreeg en uiteindelijk in een rolstoel terecht kwam. “Ja, er is nog veel werk aan de winkel…Foutgeparkeerde fietsen zijn bijvoorbeeld echt een verschrikking.”