Els Van Hoof (CD&V) hoorde tot haar grote teleurstelling dat het geplande zorgcentrum in Leuven pas volgend jaar de deuren zal openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Els Van Hoof (CD&V) hoorde tot haar grote teleurstelling dat het geplande zorgcentrum in Leuven pas volgend jaar de deuren zal openen. © Vertommen

Opening ‘Zorgcentrum na Seksueel Geweld’ in Leuven uitgesteld naar 2022: “En dit terwijl de pandemie de situatie voor veel slachtoffers moeilijker heeft gemaakt”

LeuvenHet ‘Zorgcentrum na Seksueel Geweld’ in Leuven zal pas in juni 2022 openen en niet dit najaar zoals eerder aangekondigd. Dat blijkt uit het antwoord van staatssecretaris voor Gelijke Kansen Sarah Schlitz (Ecolo) op een vraag van Leuvens kamerlid Els Van Hoof (CD&V). Volgens de staatssecretaris is het uitstel te wijten aan “een vertraging op het vlak van infrastructuur, mede door COVID-19”.

0 reacties

  1. Grensoverschrijdend gedrag is het thema van het komende Leuvense academiejaar: “Veel studenten weten niet wat ze moeten of kunnen doen als ze er mee te maken krijgen”
    PREMIUM
    Leuven

    Grensover­schrij­dend gedrag is het thema van het komende Leuvense academie­jaar: “Veel studenten weten niet wat ze moeten of kunnen doen als ze er mee te maken krijgen”

    De Leuvense studenten kiezen dit jaar voor ‘grensoverschrijdend gedrag’ als thema voor dit academiejaar. Studentenkoepel LOKO schaart zich zoals elk jaar achter het initiatief en ook de stad en de politie ondersteunen de campagne ‘#Grenzen?Boundaries!’. “Het gaat zowel over seksueel grensoverschrijdend gedrag als over geweld en discriminatie. Ook dat is onze maatschappelijke functie als Leuvense studentenvertegenwoordigers”, zegt Brent Monette van LOKO.