Blijft dit een beeld uit het verleden of zullen de horecaterrassen toch heropenen binnenkort? In de provincie Luik wachten ze het oordeel van het Overlegcomité alvast niet af.
Volledig scherm
PREMIUM
Blijft dit een beeld uit het verleden of zullen de horecaterrassen toch heropenen binnenkort? In de provincie Luik wachten ze het oordeel van het Overlegcomité alvast niet af. © Vertommen

Openen de Leuvense terrassen op 1 mei, zoals in Luik? Of wacht burgemeester Ridouani (Vooruit) op Overlegcomité?

LeuvenUit een rondvraag van de Franstalige website RTL Info blijkt dat de Luikse gouverneur en heel wat burgemeesters op 1 mei de horecaterrassen laten openen, ook als het Overlegcomité het licht niet op groen zet. Krijgt de Waalse rebellie navolging in Leuven?

0 reacties

 1. Wordt april de maand van de hoop of van de wanhoop voor Leuvense horeca? “We houden vast aan 1 mei”
  PREMIUM
  Leuven

  Wordt april de maand van de hoop of van de wanhoop voor Leuvense horeca? “We houden vast aan 1 mei”

  Met nog exact één maand voor de boeg tot aan de beoogde heropening is het een beetje te vroeg om al aan de voorbereidingen te beginnen voor de horeca-ondernemers. Toch is AB InBev al begonnen met het reinigen van de bierleidingen en dat is toch een cruciaal gegeven. Blijft de vraag: gelooft de horeca gezien de slechte cijfers nog in een heropening op 1 mei? HLN Leuven sprak met Ho.Re.Ca-Leuven voorzitter Kevin Vanderauwera en die toont zich opvallend strijdvaardig.
 1. Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt
  Play

  Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten