Alexandra Roumans en Lien Degol van Open Vld Leuven.
Volledig scherm
Alexandra Roumans en Lien Degol van Open Vld Leuven. © Open Vld

Open Vld Leuven roept op: “Vaccinatiecentrum Brabanthal moet reservelijst van QVAX gebruiken”

LeuvenGemeenteraadsleden Alexandra Roumans en Lien Degol van Open Vld Leuven pleiten ervoor om de reservelijst van QVAX toch te gebruiken in Leuven. Voorlopig doet het vaccinatiecentrum in de Brabanthal dat niet omdat er volgens burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) geen nood aan is in deze fase van de vaccinatiestrategie.

0 reacties

 1. Dronken bromfietser (42) lichtgewond na val
  Leuven

  Dronken bromfiet­ser (42) lichtge­wond na val

  Zaterdagavond even voor 18 uur werd een 42-jarige bestuurder van een bromfiets uit Kessel-Lo met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis nadat hij in de Overwinningsstraat in Kessel-Lo tegen de grond was gegaan. De veertiger, die klaagde van felle pijn aan een enkel en een schouder, werd ter plaatse verzorgd door een toevallig passerende huisarts. Daarna werd hij voor verdere zorgen overgebracht naar het ziekenhuis. De man legde een positieve ademtest af.
 2. Vaccinaties in Brabanthal verlopen vlot: “Bijna 70% van de 80+’ers is al gevaccineerd”
  PREMIUM
  Leuven

  Vaccina­ties in Brabanthal verlopen vlot: “Bijna 70% van de 80+’ers is al gevacci­neerd”

  De voorbije weken was het een komen en gaan in de Leuvense Brabanthal, die tijdelijk is ingericht als vaccinatiecentrum. Eerstelijnszorg Leuven houdt zich keurig aan de planning en dat betekent dat de oudste inwoners op de eerste rij staan voor een inenting. En het loopt zowaar vlot want Leuven behoort volgens burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) bij de koplopers in Vlaanderen.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek