Het station van Heverlee kan uw nieuwe woning worden want de NMBS gaat het pand verkopen.
Volledig scherm
Het station van Heverlee kan uw nieuwe woning worden want de NMBS gaat het pand verkopen. © Vertommen

Op zoek naar uniek stukje vastgoed? Koop dan het station van Heverlee... vanaf 385.000 euro

HeverleeWie op zoek is naar een uitzonderlijk pand krijgt van de NMBS een al even uitzonderlijke kans. De vervoersmaatschappij gaat het station van Heverlee verkopen en de startprijs valt - naar Leuvense normen althans - best mee.

3 reacties

 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  ideaal voor een cafe of Resto, maar wonen ??? dacht het niet
 • Louis Toebak

  2 maanden geleden
  Gezellig lawaai verzekerd!
 • Alex Hermans

  2 maanden geleden
  385000€ voor een ruïne naast een spoorweg
 1. Zoon Vlad pakt brons op WK Wielrennen voor junioren, maar papa ‘Cisco Kid’ kon er niet live bij zijn: “Complicaties op heenvlucht zorgden ervoor dat ik moest terugkeren”
  PREMIUM
  Leuven

  Zoon Vlad pakt brons op WK Wielrennen voor junioren, maar papa ‘Cisco Kid’ kon er niet live bij zijn: “Complica­ties op heenvlucht zorgden ervoor dat ik moest terugkeren”

  Al wie dat niet springt, al wie dat niet springt, al wie dat niet springt is... Deze, en vele andere oorwurmen, heeft de wereld te danken aan Francis Van Mechelen (48), a.k.a. Cisco Kid of Dynamite. Zoon Vlad Van Mechelen (18) heeft de wielermicrobe van zijn vader. Hij reed vannacht omstreeks 3 uur het WK wielrennen in Australië en behaalde daar een zeer knappe derde plaats. Francis volgde zijn zoon noodgedwongen vanop de thuisbank, nadat hij tijdens de heenvlucht medische complicaties ervaarde.