De Leuvense afdeling van Vrouw & Maatschappij ging onder meer langs in café Bardot en werd hartelijk ontvangen door uitbater Erik De Rop.
Volledig scherm
De Leuvense afdeling van Vrouw & Maatschappij ging onder meer langs in café Bardot en werd hartelijk ontvangen door uitbater Erik De Rop. © RV

Op ’t gemak? Vrouw & Maatschappij strijdt tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag in uitgaansleven: “Jaarlijks zo’n 50 aangiftes van verkrachting na spiking. Dat komt overeen met één geval per week”

LeuvenDe Leuvense leden van Vrouw & Maatschappij verzamelden zopas aan Fonske in Leuven om ten strijde te trekken tegen grensoverschrijdend gedrag in het uitgaansleven. “Met een kroegentocht op de Oude Markt in Leuven sensibiliseerden we het barpersoneel om adequaat op te treden bij grensoverschrijdend gedrag”, klinkt het.

0 reacties

 1. Kunstencentrum STUK keert noodgedwongen terug naar Manhattan: “Verbouwingen op volle toeren maar vertraging is soms onvermijdelijk”
  PREMIUM
  Leuven

  Kunstencen­trum STUK keert noodgedwon­gen terug naar Manhattan: “Verbouwin­gen op volle toeren maar vertraging is soms onvermijde­lijk”

  Kunstencentrum STUK weer terug naar de iconische Manhattan aan de Vaartkom. Eerder resideerde de bekende Leuvense cultuurspeler al met Studio STUK in de voormalige megadancing omdat de verbouwing in de thuisbasis in de Naamsestraat vertraging opliepen. Helaas is dat opnieuw het geval: “Door nieuwe vertragingen kunnen we inderdaad nog even geen publiek ontvangen in STUK”, klinkt het.
 2. 5x weekendtips in Leuven en het Hageland: van streetartwandeling tot musicalvoorstelling ‘The Wizard of Oz’ en dansen met de Romeo’s
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  5x weekend­tips in Leuven en het Hageland: van streetart­wan­de­ling tot musical­voor­stel­ling ‘The Wizard of Oz’ en dansen met de Romeo’s

  Nog geen plannen voor het weekend van 28 en 29 januari? Perfect, want met deze tips vind je zeker een goede reden om er samen met je vrienden, familie of gezin op uit te trekken. Onze redactie verzamelde een divers aanbod aan activiteiten. Lees snel verder en ontdek wat Leuven en het Hageland dit weekend te bieden hebben.