Mohamed Ridouani is niet van plan om de mondmaskerplicht in het centrum van Leuven te versoepelen.
Volledig scherm
Mohamed Ridouani is niet van plan om de mondmaskerplicht in het centrum van Leuven te versoepelen. © Vertommen

Oostende versoepelt vanaf maandag mondmaskerplicht. Volgt Leuven het voorbeeld van de kuststad?

LeuvenVanaf volgende week maandag moet je in het centrum van Oostende geen mondmasker meer dragen op kalme momenten. Dat besliste de Veiligheidscel van de stad die met borden zal aanduiden wanneer het wel moet. Blijft de vraag: volgt de stad Leuven die versoepeling?

1 reactie

 • Dominique Hermys

  4 weken geleden
  En ik zal en blijf een masker opzetten. Wil mezelf beschermen.
 1. Dronken bromfietser (42) lichtgewond na val
  Leuven

  Dronken bromfiet­ser (42) lichtge­wond na val

  Zaterdagavond even voor 18 uur werd een 42-jarige bestuurder van een bromfiets uit Kessel-Lo met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis nadat hij in de Overwinningsstraat in Kessel-Lo tegen de grond was gegaan. De veertiger, die klaagde van felle pijn aan een enkel en een schouder, werd ter plaatse verzorgd door een toevallig passerende huisarts. Daarna werd hij voor verdere zorgen overgebracht naar het ziekenhuis. De man legde een positieve ademtest af.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek