Ontwerpster Karolien Verstraeten had al een succesvolle shop in Antwerpen en zet haar creatieve verhaal nu ook verder in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontwerpster Karolien Verstraeten had al een succesvolle shop in Antwerpen en zet haar creatieve verhaal nu ook verder in Leuven. © Stories of You/Ellen Claes

Ontwerpster Karolien Verstraeten strijkt neer in hartje Leuven: “Toekomstige bruiden kiezen hun droomoutfit in een huiselijke omgeving”

LeuvenDe Diestsestraat in Leuven krijgt er een bijzondere kledingzaak bij: een bruidswinkel van Karolien Verstraeten. Al meer dan tien jaar is de ontwerpster een gevestigde waarde in de Belgische bruidswereld en na haar shop in Antwerpen is Leuven nu aan de beurt. “Waarom zou je jouw trouwjurk enkel op die ene speciale dag dragen? Dankzij onze tweedelige creaties kan je zowel het boven- als onderstuk eindeloos combineren”, vertelt Karolien Verstraeten.

0 reacties

  1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
    Spaargids.be

    Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

    Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.