De nationale driekleur gaat over het hoofd na het laatste fluitsignaal. Teleurstelling in de WK-chalet van Tom Dehaes uit Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
De nationale driekleur gaat over het hoofd na het laatste fluitsignaal. Teleurstelling in de WK-chalet van Tom Dehaes uit Leuven. © Vertommen

Ontgoocheling in WK-chalet van Leuvenaar Tom Dehaes maar ook respect voor Rode Duivels: “Deze gouden generatie heeft ons toch ook veel voetbalplezier geschonken”

LeuvenDe FIFA stapte af van de traditie om het WK in de zomer te organiseren maar Leuvenaar Tom Dehaes (47) wil van geen wijken weten: een groot voetbaltornooi vraagt om een mini WK-dorp in zijn tuin. Dit jaar werd het een WK-chalet in plaats van een tribune. “Alles erop en eraan, van Rode Duivels-sjaals tot hotdogs. Nu nog doorstoten naar de volgende ronde en het feest is compleet”, aldus Tom. Helaas slaagden Mertens en co niet in hun opdracht, met teleurstelling tot gevolg in de WK-chalet maar ook met respect voor een gouden generatie.

0 reacties

  1. Winters WK tot dusver geen succes voor Leuvense horeca: “Maar als we Kroatië verslaan...”
    PREMIUM
    Leuven

    Winters WK tot dusver geen succes voor Leuvense horeca: “Maar als we Kroatië verslaan...”

    Als onze Duivels donderdag van Kroatië zouden verliezen, welke slotsom mag de Leuvense horeca dan maken? Een slotsom waar je niet echt vrolijk van wordt. Wedstrijden van ons nationaal elftal konden tot dusver nog wel de nodige supporters lokken, maar ook weinig meer dan dat. En voor wedstrijden van andere teams heb je de plaatsjes veelal voor het kiezen. Maar... “Stel dat we wél winnen van Kroatië. Dan zouden we best eens ‘vertrokken kunnen zijn’!”