Bollen
Volledig scherm
© Bollen

Onaangepast schoeisel doet motorrijder de das om

 1. Nieuw hoofdstuk voor Convento in Mechelsestraat: “Oneindig blij en fier dat bistro en wijnwinkel een begrip is geworden in Leuven”
  PREMIUM

  Nieuw hoofdstuk voor Convento in Mechelse­straat: “Oneindig blij en fier dat bistro en wijnwinkel een begrip is geworden in Leuven”

  Stéphane Godfroid en Katrien Verstraete stoppen in april met wijnhandel en bistro Convento. De bekende zaak in de Mechelsestraat in Leuven was al sinds mei 2009 in handen van de ex-journalist die er de voorbije jaren met verve in slaagde om zijn droom waar te maken: “Met bijna 66 jaren op de teller, wil ik het wat rustiger aan doen. Ik heb nu De WijnDuif opgericht en zet mijn passie voor wijn voort aan een iets minder intensief tempo.” Blijft de vraag: wat gebeurt er met Convento?
  Leuven
 2. Kom nog even de benen losgooien op slotdag feesteditie Leuven Jazz of geniet van een gratis concert

  Kom nog even de benen losgooien op slotdag feestedi­tie Leuven Jazz of geniet van een gratis concert

  De 10de editie van Leuven Jazz is op zijn minst een geslaagd succes. Deze straffe editie staat dan ook bol van straffe concerten, véééél volk en enthousiaste reacties. Vandaag sluiten ze af met een heel uitgebreide slotzondag. Wie dus nog even wil genieten van deze heerlijke muziek; mis je kans niet. Of wil je liever je benen nog eens losgooien? Trek dan maar meteen je dansschoenen aan!
  Leuven
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.