Studentenpop-up Ola Granola, Stef De Reys en Florian Dickens
Volledig scherm
Studentenpop-up Ola Granola, Stef De Reys en Florian Dickens © Vertommen

Ola Granola: studenten openen pop-upwinkel

LeuvenLokaal. Handgemaakt. Kwalitatief. Met die drie kernwoorden op zak hopen Florian Dickens (21) en Stef De Reys (23) de Leuvenaar te overtuigen om vanaf 19 februari een kijkje te komen nemen in UCLL Pop-up. Twee weken lang wordt een pand op het Ladeuzeplein ingepalmd door de derdejaarsstudenten Bedrijfsmanagement, die binnen het kader van hun opleiding in een veilige omgeving ervaring kunnen opdoen. Florian en Stef kozen ervoor granola aan de man te brengen. 

0 reacties

 1. REPORTAGE. Horecazaken en organisatoren over heraanleg Martelarenplein: “Evenementen uitgesloten en plantenbakken die ideaal zijn voor... afval en urine”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Horecaza­ken en organisato­ren over heraanleg Martelaren­plein: “Evenemen­ten uitgeslo­ten en plantenbak­ken die ideaal zijn voor... afval en urine”

  Ontwerpbureau OMGEVING lanceerde zopas het voorontwerp voor de ‘make-over’ van het Martelarenplein in Leuven. Op de sociale media leidde dat op korte tijd tot een golf van reacties, de ene al wat genuanceerder dan de andere. Maar wat vinden de Leuvenaars, de uitbaters van de horecazaken en de organisatoren van events eigenlijk van het toekomstige Martelarenplein? HLN trok op reportage aan de zogenaamde toegangspoort tot de stad.
  Leuven
 2. “Vanaf nu kan je de Gordel ook lopen!” Sportevenement kiest Druivenstreek als centrum en komt met enkele nieuwigheden
  PREMIUM

  “Vanaf nu kan je de Gordel ook lopen!” Sportevene­ment kiest Druiven­streek als centrum en komt met enkele nieuwighe­den

  Bijgestaan door burgemeesters en schepenen uit de Druivenstreek kondigde Vlaams minister van Sport en Vlaamse Rand Ben Weyts zaterdagmiddag in Overijse de Gordel van 2023 aan. Op zondag 3 september zal het jaarlijkse evenement, naast de vaste uitvalsbasis in Huizingen, de vijf gemeenten van de Druivenstreek aandoen. “Wandelen en fietsen kon al op de Gordel, dit jaar kan ook hardlopen”, zegt burgemeester van Overijse Inge Lenseclaes (N-VA). Daarbovenop had ze nog opwindend sportnieuws te melden.
  Bertem