De supporters in vak K maken van elke thuiswedstrijd een feest en ook op verplaatsing is het 'white army' steeds met meer om OHL naar de overwinning te schreeuwen.
Volledig scherm
De supporters in vak K maken van elke thuiswedstrijd een feest en ook op verplaatsing is het 'white army' steeds met meer om OHL naar de overwinning te schreeuwen. © Vertommen

OHL-supporters van vak K gaan in ‘corteo’ naar Den Dreef: “We vertrekken al zingend aan café Sport”

LeuvenDe Leuvense voetbaltrots OHL speelt zaterdag tegen Union en de supporters van vak K zijn vastberaden om die belangrijke wedstrijd goed op gang te zingen met een optocht door de stad. “We laten zien en laten horen dat er maar één plezante ‘compagnie’ is in Leuven”, zegt supporter Hans Verhoeven.

0 reacties

 1. N-VA vraagt om ook in Leuven meer werk te maken van onderzoek naar buitenlandse eigendommen van sociale huurders: “Bijna de helft van de gecontroleerden in Vlaanderen werd betrapt”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  N-VA vraagt om ook in Leuven meer werk te maken van onderzoek naar buitenland­se eigendom­men van sociale huurders: “Bijna de helft van de gecontro­leer­den in Vlaanderen werd betrapt”

  Niet voor het eerst pleit N-VA Leuven ervoor om meer onderzoek te doen naar buitenlandse eigendommen van sociale huurders. “Volgens het kabinet van minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA) werden in de rest van Vlaanderen al 309 sociale huurders betrapt”, stelt gemeenteraadslid en federaal parlementslid Katrien Houtmeyers (N-VA). In Leuven wordt vooral richting Dijledal gekeken door de oppositiepartij. “We doen onderzoek maar we doen dat in eerste instantie zelf”, aldus voorzitter Christophe Stockmans.
 2. WK-muurschildering houdt de herinnering levend: “Het WK gaf de inwoner een trots en feestelijk gevoel. Dat willen we uitstralen.”
  Leuven/Wilsele

  WK-muurschil­de­ring houdt de herinne­ring levend: “Het WK gaf de inwoner een trots en feestelijk gevoel. Dat willen we uitstralen.”

  Dat België hét wielerland bij uitstek is bewees gisteren Remco Evenepoel nog maar eens mijn zijn klinkende overwinning op het wereldkampioenschap. Ook in Leuven sloeg de gekte exact één jaar geleden toe, toen Julian Alaphilippe als eerste over de meet raasde. Een nieuwe muurschildering aan de Kolonel Begaultlaan moet de herinnering aan het Leuvense WK springlevend houden.
 1. Van Linter tot Kampenhout: op deze kerstmarkten en winterevenementen in Leuven en het Hageland snuif je de kerstsfeer op
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Linter tot Kampenhout: op deze kerstmark­ten en wintereve­ne­men­ten in Leuven en het Hageland snuif je de kerstsfeer op

  Over een maand is het alweer zover. Dan zitten we met zijn allen aan de feesttafel. Vooraleer we Kerstmis vieren, kan je zowat overal terecht voor de traditionele kerstmarkt. Wij zorgden voor een handig overzicht van alle afspraken in Leuven en het Hageland. Van 25 november tot 7 januari: hier geniet je van de mooiste tijd van het jaar.