De supporters van OHL zagen in café Marengo hun team onderuit gaan tegen Beerschot. Teleurstelling troef maar gelukkig mag OHL volgend seizoen sowieso aantreden in 1A.
Volledig scherm
PREMIUM
De supporters van OHL zagen in café Marengo hun team onderuit gaan tegen Beerschot. Teleurstelling troef maar gelukkig mag OHL volgend seizoen sowieso aantreden in 1A. © vertommen

OHL gaat ten onder tegen Beerschot: “Maar we gaan wel naar 1A”

Oud-Heverlee Leuven is er niet in geslaagd om Beerschot te verslaan in eigen stadion. De Leuvenaars verloren de promotiefinale met 1-4, maar door de beslissing van de Pro League om volgend seizoen met 18 ploegen te spelen, promoveert OHL toch naar de hoogste voetbalklasse. Teleurstelling bij de supporters in de Leuvense cafés uiteraard, al koos de meerderheid wel om de wedstrijd thuis te volgen.

0 reacties

 1. Wijgmaal-speler Lennert De Keukeleere geen voorstander van heropstart: “Te laat om nog alles gespeeld te krijgen”
  Voetbal Tweede nationale B

  Wijg­maal-spe­ler Lennert De Keukeleere geen voorstan­der van heropstart: “Te laat om nog alles gespeeld te krijgen”

  Dat spelers in de amateurafdelingen naar de bal en het groene gras snakken, is een understatement. Uiteraard willen ze liefst zo snel mogelijk terug het veld op, maar de competitie hervatten is nog een andere zaak. “Ik zou het een foute keuze vinden en velen in mijn omgeving zijn dezelfde mening toegedaan”, laat de Wijgmaalse kapitein Lennert De Keukeleere weten.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama