AB InBev levert nu ook gezuiverd afvalwater voor de planten in het provinciedomein in Kessel-Lo.
Volledig scherm
PREMIUM
AB InBev levert nu ook gezuiverd afvalwater voor de planten in het provinciedomein in Kessel-Lo. © vertommen

Nu ook ‘brouwerijwater’ van Stella Artois voor planten in provinciedomein Kessel-Lo: “Stad Leuven haalde al 1 miljoen liter op sinds begin juni”

De stad Leuven is al vaste klant bij de brouwerij van Stella Artois en nu gaat AB InBev ook gezuiverd afvalwater leveren aan het recreatiedomein in Kessel-Lo. Om de planten te gieten, uiteraard, en dat zal nodig zijn met de hittegolf. “Wij recycleren water uit ons productieproces en we zijn trots dat we het op deze manier kunnen teruggeven aan de natuur”, zegt Alexander Soenen, brouwerijdirecteur in Leuven.

2 reacties

 • Mia Boets

  1 jaar geleden
  Goed idee
 • Kris Mertens

  1 jaar geleden
  De boeren mogen geen water meer uit de Dijle halen, omdat Inbev zijn water niet meer in de Dijle loost . Zij moeten nu met hun tractor in Leuven gaan halen bij Inbev. Dat noemt men een win-win! Wat is het volgende? Een buizensysteem aanleggen naast de Dijle om het water te verdelen?
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).