De werken aan de E314 gaan onverminderd voort.
Volledig scherm
De werken aan de E314 gaan onverminderd voort. © AWV

Nog tot einde zomer over versmalde rijstroken aan werken op E314

WILSELE/AARSCHOTOndanks het bouwverlof werkt Agentschap Wegen en Verkeer ook de komende weken verder op de E314. Nog tot het eind van de zomer moet het verkeer tussen Wilsele en Aarschot in beide richtingen over versmalde rijstroken. 

 1. Ed Sheeran doet een beroep op Leuvense webdesigner Webhero: “Fans die tickets willen, kunnen makkelijk met 300.000 tegelijk op website”
  PREMIUM
  Leuven

  Ed Sheeran doet een beroep op Leuvense webdesig­ner Webhero: “Fans die tickets willen, kunnen makkelijk met 300.000 tegelijk op website”

  Of het ligt aan het feit dat Leuven zich alsmaar nadrukkelijker op de internationale kaart zet weten we niet, maar websiteplatform Webhero heeft een bijzondere opdracht gekregen. Het Leuvense bedrijf maakte zopas de concertpagina voor niemand minder dan wereldster Ed Sheeran. “We hebben al heel wat ervaring met het bouwen van websites voor evenementen maar veel groter dan Ed Sheeran wordt het niet”, zegt mede-oprichter Jo Deferm.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.