Jan Vandenberg wil zijn liefde voor lekkere wijn en porto met kennis van zaken overbrengen op de klanten.
Volledig scherm
Jan Vandenberg wil zijn liefde voor lekkere wijn en porto met kennis van zaken overbrengen op de klanten. © Vertommen

Nog op zoek naar een lekker eindejaarscadeau? Nieuwe winkel ‘Wijn graag!’ zet je op weg

LeuvenWat is beter dan één passie? Twee passies! Met die gedachte in het achterhoofd opende Leuvenaar Jan Vandenberg (63) wijnwinkel ‘Wijn graag!’ in de Vital Decosterstraat in Leuven. “Ik heb al jarenlang ABC Cars aan de Mechelsesteenweg in Herent, maar naast tweedehandswagens hebben wijn en porto me ook altijd erg geboeid”, vertelt Jan.

0 reacties

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Exclusieve verkoop Cuvée Oostrem-wijnen in Leuvense winkels van Delhaize: “Per verkochte fles gaat één euro naar vzw Oostrem”
  Herent/Leuven

  Exclusieve verkoop Cuvée Oost­rem-wij­nen in Leuvense winkels van Delhaize: “Per verkochte fles gaat één euro naar vzw Oostrem”

  Delhaize is zopas begonnen met de exclusieve verkoop van de ‘Cuvée Oostrem’ ten voordele van vzw Oostrem in Herent. Van de witte Chardonnay en rode Merlot uit Pays d’Oc worden in totaal 12.000 flessen verkocht in tien Delhaizewinkels in Groot-Leuven. “Voor één keer is er een heel goed excuus om wijn te drinken want je drinkt deze Cuvée voor het goede doel”, aldus Mario Vanhaeren, algemeen directeur van vzw Oostrem.