De partners stelden de box met plezier voor en overhandigden meteen de allereerste box aan Didier Pierre van het bedrijf NNOF in Vilvoorde.
Volledig scherm
De partners stelden de box met plezier voor en overhandigden meteen de allereerste box aan Didier Pierre van het bedrijf NNOF in Vilvoorde. © Marc Baert

NNOF in Vilvoorde krijgt eerste ‘Straffe box voor bedrijven’ vol streekproducten

Vlaams-BrabantDe provincie Vlaams-Brabant en de vzw Streekproducten Vlaams-Brabant lanceren vanuit Vilvoorde een box met streekproducten voor bedrijven. “Een ideaal relatie- of eindejaarsgeschenk voor personeel en klanten. Van koekjes en artisanale bieren, een leuke lepel en keukenhanddoek tot biologische gin. Het zit er allemaal in.”

 1. Milan De Laet wil minstens vicekampioen in de Fiesta Sprint Cup Belgium worden
  autosport

  Milan De Laet wil minstens vicekampi­oen in de Fiesta Sprint Cup Belgium worden

  Tijdens de vijfde meeting van de Ford Fiesta Sprint Cup werden de kaarten grondig door elkaar geschud en dat geeft, mede onder invloed van het vroegtijdig KO van de tweevoudige kampioen Kenny Herremans, een volledig gewijzigde hiërarchie in de puntenstand. De jonge Brusselaar Nathan Vanspringel versterkte zijn leidersplaats, maar de rijder van de #29 Vanspringel Automobiles moet nu wel Junior-collega Milan De Laet uit Haacht dulden als de meest directe tegenstrever. De man van de #22 EJ Automotive heeft Leuvenaar Kenny Herremans naar de derde plaats in het kampioenschap verwezen.
 2. Eddy Casteels en Leuven Bears likken wonden na onnodig verlies in Aalst: “Dit is pijnlijk op dit niveau”
  Basketbal BNXT-League

  Eddy Casteels en Leuven Bears likken wonden na onnodig verlies in Aalst: “Dit is pijnlijk op dit niveau”

  De 68-57 van Leuven Bears op Okapi Aalst zal nog enkele dagen nagalmen in de Sportoase. Een stunt in het Forum leek tot vijf minuten voor tijd in de maak. Een 11-0 in de slotfase maakte abrupt een einde aan de droom. Iedereen staat weer met beide voeten op de grond. Gelukkig is er ook goed nieuws. De Amerikaan KeVaughn Allen kan eindelijk zijn echte debuut maken.