AWV en de stad Leuven maken werk van meer veiligheid aan de Nieuwe Mechelsesteenweg.
Volledig scherm
PREMIUM
AWV en de stad Leuven maken werk van meer veiligheid aan de Nieuwe Mechelsesteenweg. © Vertommen

Nieuwe stappen om zwart punt Mechelsesteenweg aan E314 aan te pakken: “Er komt een fietsersbrug over de snelweg en twee tunnels onder de oprit en afrit”

Leuven/HerentHet Agentschap Wegen en Verkeer van het Vlaams Gewest gaat de verkeersveiligheid van de Nieuwe Mechelsesteenweg (N26) tussen de E314 en R23 aanpakken. Het gaat om ingrijpende maatregelen op het grondgebied van Leuven én Herent. “De veiligheid wordt verhoogd door een nieuw fietspad en oversteekplaatsen voor fietsers aan te leggen. Ook voor automobilisten wordt het veiliger oversteken”, legt de Leuvense schepen Dirk Vansina (CD&V) uit.

0 reacties

 1. Vlaamse zorgambassadeur op ronde in Kessel-Lo: “Achter elke deur een ander verhaal: iedereen heeft soms verzorging nodig.”
  PREMIUM
  Leuven

  Vlaamse zorgambas­sa­deur op ronde in Kes­sel-Lo: “Achter elke deur een ander verhaal: iedereen heeft soms verzorging nodig.”

  Corona zette de zorgsector onder hoogspanning: van de 5000 openstaande vacatures binnen de hele sector staan er maar liefst 400 open bij de thuisverplegers van het Wit-Gele Kruis. Om de uitdagingen het hoofd te bieden en een positief beeld van de job uit te dragen werd voormalig verpleger Candice De Windt aangesteld als Vlaamse Zorgambassadeur. Vandaag ging ze samen met Kristien Swinnen, het afdelingshoofd van Kessel-Lo, de baan op in haar herkenbare wit-gele bolide.
 2. HOPVILLE Bierfestival strijkt neer in Diest: livemuziek, proeven van 80 unieke biersoorten, lekker eten en... koken met Cara pils
  PREMIUM
  Diest

  HOPVILLE Bierfesti­val strijkt neer in Diest: livemuziek, proeven van 80 unieke biersoor­ten, lekker eten en... koken met Cara pils

  Tijdens het Hopville Bierfestival in Diest was het dit weekend genieten van lekker eten, livemuziek en de lekkerste bieren van dit moment. Dankzij verschillende workshops, brouwerijbezoeken, proeverijen deden bezoekers zich tegoed aan meer dan 80 unieke biersoorten. Een schot in de roos voor de organisatie die er met succes een fantastisch weekend voor jong en oud van maakte. Wij gingen poolshoogte nemen en een kookworkshop volgen waar menig bierliefhebber toch zijn bedenkingen bij heeft. Maar is dat wel terecht?