De Leuvense start-up Gimmy springt op de alsmaar groeiende markt van voedingssupplementen die goed zijn voor brein en geest.
Volledig scherm
PREMIUM
De Leuvense start-up Gimmy springt op de alsmaar groeiende markt van voedingssupplementen die goed zijn voor brein en geest. © Gimmy

Nieuwe Leuvense start-up Gimmy lanceert ‘gummies’ voor een gezonde geest: “Elke dag een gummy hou je langer vol dan de dagelijkse pil”

LeuvenEen gummy als opkikkertje voor meer energie? Of om beter te slapen? Het kan volgens het Leuvense bedrijf Gimmy, een initiatief van Boris Paul Roelandt en Simon Dewaele. In de alsmaar groeiende markt van voedingssupplementen pakt het duo nu uit met ‘gummies’ voor een betere mentale gezondheid. “Suikervrij, glutenvrij en vegan. Geen schuldgevoel dus bij je dagelijkse dosis vitaminen en ze zijn zelfs lekker”, klinkt het.

0 reacties

  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.