De vier studenten achter Gérard Bakery.
Volledig scherm
De vier studenten achter Gérard Bakery. © Gérard Bakery

Nieuwe innovatieve pop-up in Leuven: “We werken vanuit ‘dark kitchen’ aan de Vaartkom”

LeuvenNog tot en met eind juni kan je een lekkere broodmand bestellen bij Gérard Bakery. Dat is een pop-up van vier studenten waaronder master chef Sébastien Thiel die afstudeerde aan Institut de Bocuse, de beste culinaire school van Frankrijk.

0 reacties

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. EcoWerf en Leuven willen pmd-afval afvoeren via watertransport: “Proefprojecten en testvaarten zoals deze houden vrachtwagens van onze overvolle wegen”
  PREMIUM
  Leuven

  EcoWerf en Leuven willen pmd-afval afvoeren via watertrans­port: “Proefpro­jec­ten en testvaar­ten zoals deze houden vrachtwa­gens van onze overvolle wegen”

  Met een proefvaart van Leuven naar Willebroek heeft EcoWerf 52 ton pmd naar de sorteerinstallatie van Indaver gebracht. Een experiment maar misschien wordt het wel de oplossing om duizenden vrachtwagens te besparen op onze wegen met veel CO2-winst als gevolg. “De CO2- uitstoot van het transport over het water bedraagt de helft van het transport over de weg”, stellen Jelle Wouters en Jonathan De Witte van EcoWerf.