Nieuwe evaluatie circulatieplan in mei

De stad Leuven gaat in mei een nieuwe evaluatie doen van het circulatieplan. Er komen nieuwe tellingen en op basis daarvan eventueel bijsturingen. “We gaan heel het plan tegen het licht houden na de objectieve tellingen”, zegt schepen van Mobiliteit David Dessers (Groen).

0 reacties

 1. Simon De Cuyper kijkt ernaar uit om opnieuw aan zijn favoriete sport te kunnen doen: “Ik maak de overstap naar de langere afstand”
  triatlon

  Simon De Cuyper kijkt ernaar uit om opnieuw aan zijn favoriete sport te kunnen doen: “Ik maak de overstap naar de langere afstand”

  Normaal vond er zaterdag in ons land nog eens een triatlon plaats. In bubbels van 25 kon er in Lievegem eindelijk nog eens van de multisport genoten worden. De tot recreatieve evenement omgevormde triatlon werd evenwel vandaag in laatste instantie afgelast, omdat er blijkbaar toch twijfels opdoken. Pech dus voor meervoudig Belgisch kampioen en voormalig olympiër Simon De Cuyper die tot de favorieten behoorde en donderdag de wedstrijd verkende. De Cuyper maakt dit seizoen de overstap naar de halve afstand (1900m zwemmen, 90km fietsen en 21km lopen).
 2. Joshua Heath staat met Leuven Bears voor slotweekend: “Nederig blijven en ambitie gaan perfect samen”
  Basketbal Euromillions League

  Joshua Heath staat met Leuven Bears voor slotweek­end: “Nederig blijven en ambitie gaan perfect samen”

  Dit weekend worden de laatste wedstrijden van de reguliere basketbalcompetitie gespeeld. Leuven Bears gaat vrijdagavond nog op bezoek bij landskampioen Oostende. Zondag wordt in de Sportoase afgesloten tegen Charleroi. De wiskundige zekerheid over de zesde plaats is intussen een feit. Beide wedstrijden kunnen al in functie staan van de komende play-offs.
 3. Gezonde verfrissing ten voordele van het goede doel? Keuze genoeg bij ‘De Fruitsaptap’ in Bertem!
  PREMIUM
  Bertem

  Gezonde verfris­sing ten voordele van het goede doel? Keuze genoeg bij ‘De Fruitsap­tap’ in Bertem!

  In Bertem vind je sinds donderdag de ‘De Fruitsaptap’: Marie-Jeanne (77), dochter An (52) en kleindochter Tasha (24) toverden hun garage om tot een vrolijke bar. Met de verkoop van gezonde drankjes wil de familie geld inzamelen voor vzw ‘De Vlam’, ter ondersteuning van de mentale gezondheidszorg. Een thema dat hen allemaal nauw aan het hart ligt. “Mijn mama en ik hebben het allebei al moeilijk gehad”, vertelt Tasha openhartig.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser